Tentang Kami

Makkah Groceries & Frozen Food


Bermula dengan perkhidmatan kedai runcit berasaskan barangan runcit import dari negara-negara Arab, kini Makkah Groceries & Frozen Food semakin berkembang dari masa ke masa dengan perkhidmatan tambahan seperti makanan sejuk beku import (daging kambing, daging lembu, ayam dan sebagainya) dari pelbagai negara luar dan perkhidmatan pembekalan barangan makanan sejuk beku ke hotel-hotel disekitar Pulau Langkawi

Antara barangan runcit yang dibekalkan oleh Makkah Groceries & Frozen Food ialah Beras Basmati, Kopi, Madu, Kurma, Rempah Ratus, Keju, Minyak Zaitun, Barangan-barangan Shisha dan sebaginya.

Fokus utama syarikat kami adalah pembekalan barangan runcit import kepada penduduk tempatan dan hotel-hotel di sekitar Pulau Langkawi

Barangan Runcit Lengkap


Kami adalah pembekal utama barangan runcit import dan sejuk beku import di sekitar Pulau Langkawi. Antara barangan runcit yang dibekalkan oleh Makkah Groceries & Frozen Food ialah Beras Basmati, Kopi, Madu, Kurma, Rempah Ratus, Keju, Minyak Zaitun, Barangan-barangan Shisha dan sebaginya.

Lokasi Strategik


Lokasi Pekan Padang Matsirat adalah lokasi yang sangat strategik kerana kawasan ini dikelilingi oleh hotel-hotel 5 Bintang yang terkemuka. Kami juga merupakan pembekal utama barangan sejuk beku import kepada hotel-hotel tersebut. Kawasan ini juga didiami oleh penduduk tempatan yang sentiasa mencari barangan runcit import sebagai bahan masakan harian.

Perkhidmatan Yang Disediakan Oleh
Makkah Groceries & Frozen Food


Bermula dengan perkhidmatan kedai runcit berasaskan barangan runcit import dari negara Arab, kini Makkah Groceries & Frozen Food semakin berkembang dari masa ke masa dengan perkhidmatan tambahan seperti makanan sejuk beku import (daging kambing, daging lembu, ayam dan sebagainya) dari pelbagai negara luar dan perkhidmatan pembekalan barangan makanan sejuk beku ke hotel-hotel disekitar Pulau Langkawi

Barangan Makanan Sejuk Beku Import dari Negara Luar

Kami mengimport makanan sejuk beku dari negara-negara luar seperti Arab Saudi, New Zealand, Australia dan Yaman

Antara barangan sejuk beku yang dibekalkan ialah daging kambing, lembu, ayam dan lain-lain

Barangan Runcit (Makanan dan Harian) Import

Kami adalah pembekal utama barangan runcit yang diimport dari negara-negara Timur Tengah.

Antara barangan yang dijual ialah Beras Basmati, Kopi, Madu, Kurma, Rempah Ratus, Keju, Minyak Zaitun dan sebagainya

Perkhidmatan Pembekalan Makanan Sejuk Beku secara Pukal

Kami juga menyediakan perkhidmatan pembekalan makanan sejuk beku secara pukal kepada hotel-hotel, penginapan, restoran dan sebagainya.

Perkhidmatan ini dilengkapi dengan servis Penghantaran Percuma ke sekitar Pulau Langkawi dengan Kualiti dijamin Terbaik.

Perkhidmatan Pembekalan Makanan Sejuk Beku Harian

Bagi penduduk tempatan yang mencari makanan sejuk beku import secara runcit, kami juga menjualnya dengan harga yang sangat berbaloi.

Antara barangan makanan sejuk beku import yang dijual adalah daging kambing, lembu, ayam, frech fries dan lain-lain pada kualiti yang tertinggi

Mohon Sebutharga